€ 19,95 € 4,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Goedkoop en eenvoudig handsfree bellen!

We weten het natuurlijk allemaal, niet handsfree bellen in de auto is gevaarlijk en het kan nog een bon opleveren ook.  Wees wijzer en bespaar uzelf ellende en geld met de nieuwe Phone Trip Wireless Handsfree Carkit! De Phone Trip is de ultieme handsfree oplossing! 

De Phone Trip werkt met iedere mobiele telefoon. Met de handige clip bevestigt u de Phone Trip op de luidspreker van uw telefoon. Hierna plaatst u de Phone Trip in uw auto op een afstand van 90 cm of minder van uw radio.  Hiervoor kunt u de meegeleverde bevestigingsmagneet gebruiken.

Nu zet u uw radio aan en kiest u één van de op de verpakking aangegeven radio frequenties (FM 88.7, 88.9, 98.9, 106.5 of 107.7) .  Het is natuurlijk het makkelijkst als u voor deze frequentie een voorkeurszender aanmaakt.

De Phone Trip gebruiken

Als u gebelt wordt, zet u de Phone Trip aan, door op de zilveren knop op de voorkant te drukken. U neemt de telefoon op en kiest de door u geselecteerde voorkeurszender. U kunt nu met behulp van uw radio bellen!

Wilt u zelf iemand bellen? Druk dan op de zilveren knop op de voorkant van de Phone Trip , kies de door u geselecteerde voorkeurszender op uw radio en bel.
Zo simpel is het!

De Phone Trip wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing (in het Engels).

 
Normale prijs: € 19,95 Nu tijdelijk 5,95


Foto('s):

Voorraad

€ 19,95
€ 4,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.