Robot reiniger!

In huis is het schoonhouden van vloeren een saaie en tijdrovende bezigheid. Maar gelukkig is er nu de Robomop Robot Softbase Reiniger (de verbeterde versie van de Robot-Reiniger), die al uw gladde vloeren veilig en netjes reinigt, terwijl u zelf weg bent.


Stelt u zich eens voor: terwijl u een kopje koffie drinkt of naar uw werk rijdt, wordt uw vloer netjes, schoon en stofvrij gemaakt, zonder moeite.

Voor al uw gladde vloeren

De Robomop is de ideale Robot-Reiniger voor: parketvloeren; houten vloeren; linoleum en zeil; laminaatvloeren; plavuizen en tegels en alle andere gladde oppervlakken.

Geheel zelfstandig reinigt de Robomop een kamer van 60 vierkante meter in een uur!De Robomop Robot-Reiniger is uitermate eenvoudig in het gebruik. U legt de bijgeleverde stofring onder het frame en drukt het knopje van uw intelligente aandrijfbal in...

De Robomop opladen.

De herlaadbare batterijen van de Robomop worden opgeladen door middel van een oplader. Zowel de herlaadbare batterijen, als de oplader worden bijgeleverd.

Het opladen is gemakkelijk. U steekt de plug van de oplader in de bol en sluit de oplader aan op een 220V stopcontact. Het lampje van de bal wordt nu groen.
Bij het eerste gebruik dient u de bol minimaal 12 uur op te laden, maar de normale oplaadtijd bedraagt slechts 3,5 uur.

De Intelligente aandrijfbal.

De grijze intelligente aandrijfbal zorgt ervoor dat de Robomop voortbewogen wordt. Wanneer er obstakels zijn (bijv. de muur of een stoel), dan zorgt de bal ervoor dat er een andere richting gekozen wordt. Als u de knop van de aandrijfbal indrukt, hoort u een licht gezoem en voelt de bal onrustig in uw hand bewegen.
Met een volle lading zal uw vloer ruim 1 uur schoongemaakt worden, waarbij meer dan 96,3% van de vloer minstens 1 maal gereinigd wordt.

De Stofringen!

Standaard worden 5 stofringen van non-woven statisch materiaal meegeleverd. Deze statische storingen trekken vuil, stof en dierenharen aan en verwijderen het van uw vloer. De stofringen zijn zijn in 20 stuks verpakkingen snel via deze site na te bestellen.

Op het frame van de Robomop zijn 16 stukje klittenband aangebracht. U legt de stofring eenvoudig op het klittenband, zodat hij direct stevig op zijn plaats blijft.

 


| Meer

Foto('s):
Video('s): De Robomop in actie
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

3 dag(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.