€ 49,95
Prijs per Set
Aantal: Bestellen

Waswonder

Spaar uw portemonnee en het milieu met dit miraculeuze nieuwe wassysteem!

WasWonder is de nieuwste uitvinding in de wasindustrie sinds de komst van de wasmachine. Het biedt een wasmiddel alternatief dat vrij is van chemicaliën, economisch en makkelijk in gebruik is en bovendien milieuvriendelijk. Door middel van een moleculair proces, kan WasWonder de weefsels beter penetreren waardoor de kleding schoner en frisser wordt.

De voordelen.

 • Geen chemicaliën
 • Absoluut milieuvriendelijk 
 • Goedkoop, éénmalige aankoop en geen gesleur 
  meer met wasmiddelen 
 • Kleurvast en vriendelijk voor de stoffen
 • Waterbesparend en energie besparend, wassen
  met kort programma is voldoende omdat er geen
  zeepresten moeten weggespoeld worden 
 • Geen hinderlijke geurstoffen 
 • Perfekt bij allergieën en eczeem 
 • Maakt de was zacht zonder schadelijke wasverzachters
 • Supersimpel in gebruik

Wat is het?.

Het product bestaat uit twee uniek gefabriceerde magneten die ontelbare keren uw was reinigen. De wasballen bieden een permanent alternatief voor wasmiddelen. U schaft de wasballen maar 1 keer aan, daarna hoeft u ze nooit meer te vervangen! Bedenk nu hoeveel geld u kunt sparen door het aanschaffen van WasWonder. U bespaart op wasmiddel, wasverzachter en zelfs op kleding.

Hoe werkt het?

De theorie achter het magnetische wassysteem is, dat de magnetische "dwarrelstromen", door het wassysteem veroorzaakt bijdragen tot verlaging van de oppervlaktespanning van het waswater, teneinde zijn natuurlijke kracht als oplosmiddel te verhogen. Hierdoor is het water beter in staat om door te dringen tot de kleding om vuil en geurtjes los te weken. De gedachte erachter is dat waterstof, op het atomische niveau, door magnetische kracht veranderd wordt.

Bespaar tientallen euro's.

Een doorsnee familie besteedt ongeveer € 15,00 per maand aan waspoeder. WasWonder kost slechts € 49,95! Met WasWonder bespaart u dus al gauw tientallen euro's per jaar! En behalve uw geld spaart u natuurlijk ook het milieu.

Probeer het eens en bestel Waswonder. U heeft de uniek gefabriceerde magneten dan binnen enkele dagen in huis.


Foto('s):

Voorraad

€ 49,95
Prijs per Set
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.