Bedverlichting Bed Light 5 7
€ 52,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ledverlichting Alleen als u het nodig heeft!

Zodra je voeten de grond raken of zodra je de kamer binnenkomt, zal de sensor de verlichting activeren en de vloer verlichten. Het is een warme gloed die de vloer verlicht. Geen felle lamp die je partner of kind direct in de ogen schijnt. En omdat er geen schakelaars nodig zijn heb je zelfs geen last van het geluid. De bijgeleverde sensoren zijn geluidloos en de timer kan ingesteld worden tussen 30 seconden en 10 minuten. Voldoende tijd dus om even naar de wc te gaan of om een glaasje water te drinken.

Uitermate geschikt voor:
- slaapkamers
- kinderkamers
- badkamers
- toillet
- gang

De verlichting kan overal en makkelijk gemonteerd worden, zodat u vanuit uw bed, naar het toilet, badkamer of kinderkamer kunt lopen, zonder fel licht aan te doen. Het licht werkt op een sensor die reageert op beweging. Zodra u het vertrek verlaat of in bed stapt, zal het licht uitgaan.

Ideaal voor iedereen die moeite heeft met wakkeer worden, er 's nachts uit moet en niet van fel licht houdt.

Het is een duurzaam product, dat met een gemiddelde activering van 1 uur per dag ca. 30 jaar lang mee gaat. Eenvoudig te bevestigen binnen enkele minuten met 3M zelfklevende tape te bevestigen.

Let op!! Nu Nieuwe versie met dimbaar licht!

Technische gegevens;

Tijdinstelling : 30 s - 10 min.
Voedingsspanning : 100 ‑ 240 V
Vermogen : 8.7 W
Lichtkleur : 2700 K
Lichtkleur : Warmwit
Lengte : 300 cm ( 2 x 1,50 meter )
Lamptype : LED
Lichtstroom per lichtbron : 190 lm
Aantal bewegingssensor(en) : 1

Wij zijn officieel deaker van E3light. Afbeeldingsresultaat voor e3 light logo

Nergens goedkoper!!!

| Meer


Foto('s):

Video('s): Bed LIght Video


Bed LIght installeren

Opties:

Voorraad

€ 52,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Tim -
Wat kan ik zeggen:

- Snel geleverd
- Makkelijke instructies
- Handig instelbaar
- Warm en dimbaar licht
Lars -
Super bed verlichtingsset De installatie is érg gemakkelijk. Prima led strip met bewegingssensor, werkt heel goed.
Narcishof -
Dit is al de 2e set die ik bestel. Nu voor onder het bed van mijn moeder die net verhuisd is.
Geweldige set.
Nicolaasje -
Super die bed verlichtingsset .Had er veel eerder moeten zijn.Dit is een gat in de markt.
En super snelle levering.
Remco -
Tweede keer dat ik een set besteld heb. Ik gebruik ze in een klerenkast en schoenenkast. Zodra je de kastdeur opent, herkent de sensor je en springt het licht aan. Dit gaat zo snel dat het licht feitelijk al aanstaat op het moment dat je de kast opent. Het licht is prettig zacht.

De installatie is érg gemakkelijk. Je plakt de strips op de plek waar je ze hebben wilt en je steekt de stekker in het stopcontact. Verkeerd aansluiten is onmogelijk (al is het maar omdat de spullen correct aangesloten in de doos geleverd worden), Ik hou deze zeker in de gaten voor als ik nog een verlichtingsprobleem wil oplossen.

Levering prima; in opmerkingenveld van het bestelformulier gevraagd of ze het product een dag later konden versturen, zodat ik (ivm. mijn thuiswerkdag) gegarandeerd thuis zou zijn voor de postbode. Dit verzoek werd via mail bevestigd, erg fijn.
Soenita Goerdayal -
Ik heb 2 sets besteld, levering was snel. Een set verlichting heb ik onderaan de treden van onze 1e trap gezet en de 2e set verlichting onder ons bed als bed verlichting. Werkt erg goed en het licht is niet al te fel.
Peter Delorme -
Prima led strip met bewegingssensor, werkt heel goed, ik heb de set langs de trap naar boven gemaakt en perfect. Ook de prijs is zeer vriendelijk en snel geleverd.

Geen reviews gevonden.
Meer reviews